Praktisk information

Her finder du, som deltager forskellige informationer/ Hier finden Sie als Teilnehmer verschiedene Informationen

Præsentationsmateriale

Her er PP-præsentation fra Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Her kommer PP-præsentation fra Kristina Taaning, Deep Forest Art Land

Hold fast i din vandflaske!

Vi sparer på ressourcerne, så vi ønsker så vidt muligt kun at uddele én vandflaske til hver deltager på dagen, som man kan genopfylde i løbet af dagen ved vandposterne forskellige steder på området.

Kort over Kulturtræf 2022-området/Übersichtskarte

Programmer for Kulturtræf 2022 

Programme in deutscher Sprache

Hold fast i din vandflaske!

Vi sparer på ressourcerne, så vi ønsker så vidt muligt kun at uddele én vandflaske til hver deltager på dagen, som man kan genopfylde i løbet af dagen ved vandposterne forskellige steder på området.

Husk at tage hovedtelefoner med til din telefon!

For at du kan opleve nogle af kulturværkerne i parken, får du brug for hovedtelefoner af den slags du nu bruger.

Må vi låne din mailadresse?

Når du tjekker ind om morgenen til Kulturtræf 2022, vil vi bede dig huske at krydse af, om vi må bruge din mailadresse på deltagerlisten, når vi sender den ud efterfølgende. Listen kan I bruge, hvis I vil samarbejde og vil kontakte hinanden efterfølgende. 

Du skal også sige ja til at vi må sende dig infomails efter Kulturtræf 2022 om puljer, netværk og andre informationer og nyheder som relaterer sig til Kulturtræf 2022.

Kan du slet ikke vente?

…Så kan du finde masser af inspiration til hvert temaspor på vores hjemmeside kulturtraef.dk/temaspor – Du kan også gå på opdagelse på vores Facebook-side og møde en lang række af dagens oplægsholdere og inspiratorer og workshopfacilitatorer.

Har du brug for et lift med bus til K22?

Bustransport: Du kan booke plads på bussen to steder fra:

Vejle:

Hvis du har brug for transport fra Vejle Station, så skal du booke plads til gratisbussen vi sætter ind til og fra Vejle Station. (*du skal ikke booke igen, hvis du allerede HAR bestilt bus-plads, da du bookede billet)

Bussen kører fra Vejle Station ca. kl. 8.25 (vi venter på toget fra København der ankommer 08.29)  og kører retur fra Engelsholm ca. kl. 18.15, når programmet slutter.

Har du ikke allerede booket en busplads via tilmeldingen, så kan du skrive og booke på: kulturtraef2022@gmail.com, skriv gerne “bus” i emnelinjen/headeren.

Padborg:

Har du brug for transport fra Sønderjylland-Schleswig-egnen, skal du også huske at booke plads på den gratis bus. Du kan se køreplanen her:

Afgang fra Lyren 1, Padborg ca. kl. 7.30

Afgang fra Ok-tanken Vojens/Hammelev ca. kl. 8.00

Retur kl. 18, når programmet slutter

Book plads på bussen fra Sønderjylland her: kulturregion@region.dk